Món Esport
Piqué és desafiat a lluitar per Catalunya
  • CA

El Risk és un joc de taula que es va llançar a França durant la dècada de 1950 i des de llavors ha regalat estones divertides, entretingudes i emocionants a moltes persones. Durant els últims dies s’ha popularitzat una versió en format de videojoc per a mòbils, ordinadors i tauletes, a la qual juguen molts youtubers i altres celebritats d’internet. Ibai Llanos, un dels qui més triomfa a les xarxes, s’ha aficionat a aquest joc i encara l’ha popularitzat més entre els seus seguidors.

Gerard Piqué, qui més enllà de triomfar sobre la gespa també ho fa a les xarxes, ha publicat una imatge al seu Instagram amb una captura de pantalla d’aquest joc. “Guanyar al Sergi Roberto, Sergio Busquets i Riqui Puig és sempre un plaer”, ha escrit mentre es podia veure que havia aconseguit la victòria a la seva partida.

Ha estat en aquest context en el qual ha entrat Ibai Llanos. La celebritat d’Internet li ha recriminat, amb humor, al central del Barça que què feia jugant al seu joc i, a més, irònicament, l’ha desafiat a lluitar en el mapa espanyol per la conquesta de Catalunya: “Quan vulgueu juguem en el mapa d’Espanya. No deixaré que toquis Catalunya, defensaré Granollers amb la meva vida. Abraçada, noi”.

Lluny de defugir el repte, la perla de la Masia Riqui Puig ha respost Ibai pel Twitter i ha acceptat el desafiament. Ho ha fet també amb humor i li ha proposat jugar-se un dia de dieta, ja que Ibai està en un procés de perdre pes que també s’ha fet viral. “Si et guanyem, et saltes la dieta per un dia…”, ha escrit Riqui a les seves xarxes socials.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa