Primer va ser Rafa Benítez i ara ha estat Julen Lopetegui. El Barça dels últims temps ha viscut sempre a l’ombra del millor futbolista de la història, tot i que aquest no ha tingut l’oportunitat de sentenciar cap entrenador blanc. Un 0-4 sense Messi al Bernabéu va propiciar l’adeu de Benitez el 2016 i ara un 5-1, també sense el ’10’, significarà la destitució de Julen Lopetegui com a entrenador blanc.

 

El Barça, tot i que amb fases molt canviants, ha demostrat que hi ha vida més enllà de la seva figura. Amb Messi a la grada al costat del seu fill Meteo, Suárez ha adoptat la seva pell per erigir-se com l’autèntic far d’aquest Barça. L’uruguaià, en aquest sentit, ha aparegut per marcar el tercer gol quan el Barça més ho necessitava i, de retruc, per obrir la porta a una altra ‘maneta’. Dit i fet, els jugadors del Barça s’han encomanat al mateix esperit que va portar Jeffren a anotar el cinquè gol al Madrid de Mourinho perquè un altre segon actor, en aquest cas Arturo Vidal, humiliés el Reial Madrid amb el resultat més simbòlic possible.

 

No es pessiguin, és real. El Barça ha tornat a fer el que ja va aconseguir el 1974, el 1994, el 2015. S’esperen, doncs, dies complicats a Chamartín mentre que el Barça torna a liderar la Lliga en solitari després d’un espectacle d’eficàcia davant l’avui debilitadíssim Reial Madrid. I a tot això… amb Leo Messi a la graderia!.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa