Món Esport
Guardiola: “És una gesta impressionant i me n’alegro molt per Luis Enrique”
  • CA

Pep Guardiola no va poder veure el Barça, però sí que va tenir temps per felicitar l’equip de la seva vida. Després que el Manchester City empatés en partit de Premier League davant l’Stoke City, el tècnic de Santpedor va voler congratular el conjunt blaugrana per l’espectacular remuntada davant el PSG, en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

L’entrenador català, que va atendre els mitjans de comunicació un cop acabat el partit a l’Etihad Stadium, va voler “felicitar el Barça, han aconseguit una proesa impressionant. Me n’alegro molt per Luis Enrique i per aquesta generació de jugadors que ens els últims anys està aconseguint tantes coses”.

 

Guardiola va explicar que, la seva intenció, és veure el partit quan disposi de temps per a poder-ho fer: “És una gesta impressionant i tinc curiositat per veure amb calma com ha anat el partit. Un dia, quan tingui temps, el veuré.” I va insistir. “Vull felicitar tot el barcelonisme i, especialment, Luis Enrique i tots els jugadors”, va concloure.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa