Món Esport
Guardiola dissipa els rumors: “Vull que Messi acabi la seva carrera al Barça”
  • CA

Pep Guardiola ha aprofitat la roda de premsa prèvia al partit del Manchester City contra el Tottenham per dissipar els rumors sobre la seva suposada voluntat de fitxar Leo Messi. Una vegada més, el tècnic de Santpedor ha deixat molt clar que ell el que vol és que l’argentí acabi la seva carrera al Barça. “Estic molt agraït al Barça per tot el que ha fet per mi: des del planter fins al primer equip i també com a entrenador. En Messi és jugador del Barça i jo el que vull és que acabi la seva carrera allà. No sé quins plans té ell. Nosaltres només tenim grans objectius al cap”, ha declarat.

A més, Guardiola també s’ha referit a la seva renovació amb el Manchester City. “Estic molt agraït al club. Vull donar-li les gràcies per ampliar el meu contracte. Els dirigents són la raó per la qual segueixo. M’han donat molt durant aquests quatre anys i volem continuar junts fent-ho el millor possible”, ha valorat. “No han reduït les hores dels treballadors, no han acomiadat cap empleat, no han reduït els sous i fins i tot han fet la paga extra de la temporada passada. M’han demostrat que són molt bons en moltes coses”, ha afegit.

De cara als pròxims dos anys i mig –com a mínim– en què continuarà al càrrec d’entrenador del conjunt citizen, l’entrenador català ha manifestat que “no penso gaire en els títols”. “Estaria bé aconseguir el que hem aconseguit els últims anys, però serà complicat. Pensem setmana a setmana, en fer la feina partit a partit. Al final de la temporada ja veurem què ens hem merescut”, ha finalitzat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa