Grups opositors i precandidats a les eleccions del Barça uneixen forces contra Bartomeu

L'objectiu compartit és clar: fer triomfar el vot de censura que Farré va sol·licitar aquest dimecres contra el president blaugrana

Víctor Font, Jordi Farré i Lluís Fernàndez Alà, precandidats a les eleccions del Barça, i els grups Cor Blaugrana, Manifest Blaugrana, Dignitat Blaugrana, Senyor Ramon, Seguiment FCB, Bots Blaugranes, La Resistència del Palau i Noies Barça Twitter han unit forces per fer triomfar el vot de censura que Farré va sol·licitar aquest dimecres contra Josep Maria Bartomeu, una moció que haurà de recollir 16.000 signatures de socis en un període de 14 dies hàbils si vol aconseguir el seu objectiu principal.

Segons ha informat el diari Ara, tots ells faran una roda de premsa conjunta aquest divendres a les 10.30 hores per explicar en què consisteix l’acord al qual arribat. L’objectiu compartit, és clar, és senzill: posar punt final al mandat de Bartomeu com a president del Barça. El cas Messi ha estat la gota que ha fet vessar el got, el detonant d’una crisi esportiva, institucional, social i econòmica que ha empentat la massa social culer a dir prou i demanar un canvi de dirigents per redreçar el rumb de l’entitat.

Tercera jornada de protestes al Camp Nou

Mentrestant, aquest dijous s’ha viscut la tercera jornada de protestes al Camp Nou contra la gestió de Bartomeu. Diversos afeccionats blaugrana s’han desplaçat a l’estadi per tornar a exterioritzar el seu malestar amb la junta directiva i demanar a Leo Messi que es quedi. La decisió de l’argentí sembla definitiva i la situació irreversible, però els seguidors culers faran tot el possible per intentar gaudint del millor jugador del món al seu estadi. Els pròxims dies hi ha més manifestacions convocades per Tsunami Blaugrana.

Més informació

Comentaris

    Ramon Agost 27, 2020 10:16 pm
    Reso perquè la màfia neonuñista acabi a la presó però em temo que Déu no m'atendrà els precs perquè sap que sóc ateu.
    FOT EL CAM... Agost 27, 2020 11:33 pm
    Els voltors es reuneixen a l'aguait de poder fotre caixalada a les restes d'un cadaver. Tant inocents sou culers, us havieu cregut que en Lio no s'en aniria mai. La pela és la pela, i si a la "perfida albión" li poden pagar el mateix tributant menys, doncs que farieu vosaltres. Que passi per caixa, deixi el talonari corresponent i bon vent i barca nova. El Barça s'estava envellint a passes agegantades i en Lio ja no vol corre més que se li deslloriguen els turmells.

Nou comentari