Griezmann demana paciència i el Barça es frega les mans

El davanter francès assegura que "jo també estic impacient" i que "espero poder anunciar el meu destí com més aviat millor"

Antoine Griezmann demana paciència i el Barça, que no pot anunciar el seu fitxatge fins a l’1 de juliol del 2019, quan la seva clàusula de rescissió baixa de 200 a 120 milions d’euros, es frega les mans. Després del còmode triomf de la selecció francesa contra Andorra en el partit de classificació per a l’Eurocopa del 2020 (0-4), el davanter no va donar més pistes sobre el seu futur, però sí que va deixar entreveure que aquest passa pel Camp Nou.

Si fa tres dies Griezmann va declarar que “sé on vull anar i els sacrificis que he de fer per arribar-hi”, aquest dimarts l’estrella francesa va assegurar que “jo soc el primer que vol que el meu futur es decideixi, però he d’esperar per comunicar-ho”. “Jo també estic impacient, tant de bo es faci com més aviat millor, però haurem de tenir una mica més de paciència tots plegats. Vull jugar a futbol i divertir-me. No sé si jugaré a la Lliga espanyola, potser d’aquí a dues setmanes ja es pot dir alguna cosa”, va advertir el futbolista, que ja ha començat les seves vacances particulars.

Segons Mundo Deportivo, Griezmann té clar des de fa temps que vol jugar al Barça i que les declaracions que ha fet en la darrera setmana ho deixen ben clar. Segons el diari especialitzat en informació blaugrana, quan l’atacant parla de sacrificis es refereix a les qüestions salarials i a les tàctiques: si aterra al Camp Nou, Griezmann veurà reduït el salari respecte al que ha cobrat l’últim any amb l’Atlètic de Madrid i, evidentment, haurà d’assumir un rol secundari davant l’omnipresència de Leo Messi.

Més informació

Nou comentari