Món Esport
Griezmann, optimista amb la Champions: “M’he preparat la maleta fins al 23 d’agost”
  • CA

Antoine Griezmann vol la Champions. I no té cap mena de dubte que el Barça té opcions de guanyar-la encara que se’l consideri el principal favorit. En una entrevista als mitjans del club blaugrana, l’atacant francès ha assegurat, ambiciós, que ell s’ha preparat una maleta per quedar-se a Lisboa fins al dia 23 d’agost, quan està prevista la final de la màxima competició continental entre clubs. “Jo m’he fet la maleta comptant que ens quedem fins al dia 23. I m’enduré la Play”, ha dit.

“Tenim moltes ganes, hem treballat bé tàcticament i estem a punt per afrontar un partit que serà molt bonic. Sabem que serà complicat, però ho tenim tot per passar a les semifinals. Esperem tenir un bon dia i aprofitar la qualitat que tenim. Estem en un bon moment i podem fer un bon partit. Hem d’estar junts, a dalt i al darrere i intentar tenir la pilota com més millor”, ha reflexionat l’exjugador de l’Atlètic de Madrid respecte al compromís contra el Bayern.

En relació amb el conjunt bavarès, Griezmann creu que “està jugant molt bé” més enllà de Lewandowski, “un gran davanter”. “El Bayern és molt més que ell, que fa molts gols perquè el perill arriba de qualsevol lloc. Els laterals pugen molt, Müller, Gnabry, que estan jugant molt bé…”, ha avisat. “Ens queden tres partits per guanyar la Champions. Haurem d’estar junts en els bons i els mals moments. Tots els equips tenen les seves opcions i més a partit únic”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa