Món Esport
El gest irònic de Piqué per criticar el VAR
  • CA

Gerard Piqué, un dels capitans del Barça, mesura molt bé el que diu, però també el com i el quan ho diu. Després d’una nova polèmica arbitral en el partit del Reial Madrid, que excepte sorpresa majúscula guanyarà la Lliga de la nova normalitat, els afeccionats culers esperaven que algun representant del club blaugrana denunciés públicament els favors a l’etern rival. Josep Maria Bartomeu va concedir una entrevista a Movistar LaLiga després del triomf dels de Setién a l’Estadi de la Ceràmica i ja va deixar clara la postura de l’entitat respecte al VAR.

Sobre la gespa, no obstant això, Piqué va ser l’encarregat de fer-ho. El sistema de vídeoarbitratge, que ha tingut un retorn a l’activitat molt desencertat, va anul·lar un gol de Leo Messi per un fora de joc d’Arturo Vidal en una jugada prèvia. La decisió va ser encertada, però el central del Barça va aprofitar l’avinentesa per esbossar un somriure dels que delata. A més, va teatralitzar una persona escrivint en el teclat per deixar ben clar que la queixa anava dirigida cap a la sala del VAR. Les càmeres de la televisió van captar l’escena, que s’ha viralitzat a les xarxes socials.

Després del compromís, Piqué va ser entrevistat a peu de gespa i, sense deixar de somriure, va tirar pilotes fora. “El gest del gol de Messi? No el recordo. Quan estàs al camp amb l’adrenalina al màxim…”, es va limitar a respondre el defensa català. De vegades no cal dir res per enviar un missatge clar i contundent. Les imatges ho diuen tot.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa