Món Esport
Gerard Piqué vol comprar un club de futbol català

Gerard Piqué segueix endavant amb els seus negocis en el món del futbol. Segons el diari SPORT, el jugador del Barça ha adquirit el Gimnàstic Manresa, un dels equips formatius més importants de Catalunya, a través de la seva empresa Kosmos Football. L’objectiu que es converteixi en el filial de l’FC Andorra, del que és propietari, a partir de la pròxima temporada.

El central blaugrana farà una inversió d’uns 400.000 euros amb l’objectiu de potenciar la formació de joves talents que puguin donar després el salt a l’equip del Principat, que aquesta última temporada va pujar a Tercera Divisió. Curiosament, Pep Guardiola va pasar per les categories inferiors d’aquest club formatiu.

Fins ara el Gimnàstic Manresa tenia una vinculació amb el Reial Madrid en la qual el club blanc tenia un dret preferencial sobre els jugadors de l’entitat del Bages. El nou acord amb Piqué portarà a la directiva del Nàstic Manresa a decidir si mantenen o no aquest acord amb el Madrid.

El 29 de desembre, l’FC Andorra va celebrar una assemblea extraordinària en què els socis van aprovar la conversió del club en societat anònima, així com la venda de l’entitat al grup Kosmos, l’empresa del futbolista blaugrana Gerard Piqué. El central del Barça va confiar la posició d’entrenadors a Gabri i Albert Jorquera i, a partir de llavors, l’equip va incorporar futbolistes com Adrià Vilanova, Fede Bassone, Ferran Tacón o Rubén Bover i va elaborar un projecte guanyador que ha anat progressant adequadament fins que ha aconseguit el somni de l’ascens a la Tercera Divisió espanyola.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa