Món Esport
VÍDEO | Els fills de Piqué demostren tenir tant carisma com el seu pare

El defensa central del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué sempre ha destacat dins i fora del terreny de joc. Sobre la gespa, és un dels millors centrals del món i segur que serà recordat com un dels millors de la història, però lluny dels estadis també ha sabut trobar l’èxit empresarial i s’ha guanyat el favor de molta gent gràcies a les seves habilitats socials i al seu carisma. Els seus dos fills, Milan i Sasha, han heretat les qualitats del seu pare i ho han demostrat en un vídeo que s’ha convertit en viral i que acumula milers de reproduccions.

Milan Piqué, diplomàtic i divertit

Durant la retransmissió en directe d’un campionat de videojocs de l’equip KOI, que pertany a Piqué i al creador de continguts digitals Ibai Llanos, els dos nens han estat convidats per acompanyar el seu pare amb altres locutors del món dels eSports. El més gran, Milan, fins i tot s’ha assegut a la taula de comentaristes per respondre algunes preguntes i li han arribat a demanar una valoració del seu pare. Ha volgut demostrar que en sap de futbol i ha destacat algunes qualitats, com ara que “sempre sap passar la pilota al jugador que està obert”. També ha dit que és molt bo, però quan li han preguntat sobre la seva edat, sí que ha respost que “està una mica gran”, tot i que ho ha arreglat de seguida dient que “pot continuar jugant”.

Sasha Piqué no és tan bo amb el seu pare

El més divertit és que posteriorment s’hi ha unit Sasha, que ja ha arribat amb el seu pare, i no ha tingut tanta pietat com Milan. Mentre explicaven al jugador blaugrana què havia passat, el fill petit no s’ho ha pensat dues vegades i directament li ha dit “vell” a la cara. Tot plegat ha confluït en una escena entranyable on els petits de can Piqué i Shakira han demostrat que han adquirit les mateixes habilitats comunicatives que els seus pares.



Més notícies
Gerard Piqué, Sergio Busquets i Gareth Bale, durant un clàssic de la temporada 2018/2019 | Europa Press
Piqué lidera una llista surrealista de jugadors que més cobren a la Lliga
Notícia: Piqué lidera una llista surrealista de jugadors que més cobren a la Lliga
Comparteix
L'Équipe desvela els principals salaris dels futbolistes de la Lliga espanyola, amb dos suplents
Gerard Piqué i Vinícius, durant el clàssic | Europa Press
La reacció més surrealista de Piqué després del clàssic
Notícia: La reacció més surrealista de Piqué després del clàssic
Comparteix
El futbolista català encara estava celebrant la victòria del Barça a les cinc de la matinada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa