Món Esport
Piqué supera Ramos en una estadística que enrabiarà l’andalús
  • CA

El central català del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué s’ha convertit en el defensa amb més gols marcats a la història de la UEFA Champions League. Amb la diana aconseguida contra el Dinamo de Kíev, Piqué en suma un total de setze en aquesta competició. D’aquesta manera, el futbolista blaugrana ha igualat els registres de Roberto Carlos, qui en va fer els mateixos, la gran majoria d’ells de falta, però Piqué encara pot superar el lateral brasiler i convertir-se en el defensa amb més gols a la història de la Champions en solitari.

Ara bé, amb aquesta diana número setze el central català també ha superat qui va ser el seu homòleg al Reial Madrid durant moltes temporades: Sergio Ramos. El jugador andalús acumula un total de quinze gols a la Champions i de ben segur que no li farà gens de gràcia que l’hagi superat Gerard Piqué. Ramos va marcar molts penals en la seva darrera etapa al club blanc, però sobretot se li recorda el gol de cap a l’últim minut de la final de la Champions del 2014 contra l’Atlètic de Madrid, el qual va dur el partit a la pròrroga, on es van imposar els merengues. Si bé Ramos continua en actiu i té marge per marcar gols amb el seu nou equip, el París Saint-Germain (PSG), la seva situació actual, molt tocat per les lesions, no fa pensar en què pugui igualar o superar Piqué aviat.

En total, el central del Barça ha marcat fins a 51 gols amb el Futbol Club Barcelona. La gran majoria d’ells han estat de cap, però un dels que més se li recorden a la Champions va ser el 2010, en el partit de tornada de les semifinals contra l’Inter de Milà de José Mourinho. A les acaballes del partit, Piqué va aconseguir obrir la llauna i als blaugranes només els hi va faltar un gol més per arribar a la final.



Més notícies
El Camp Nou, ple d'estelades | Europa Press
Laporta recuperarà ‘Els Segadors’ contra el Reial Madrid
Notícia: Laporta recuperarà ‘Els Segadors’ contra el Reial Madrid
Comparteix
El president Pere Aragonès també tornarà a ocupar el lloc presidencial de la llotja del Camp Nou
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman ho justifica tot amb la falta d’efectivitat
Notícia: Koeman ho justifica tot amb la falta d’efectivitat
Comparteix
"Estic content amb el joc de l'equip, però no es poden fallar tantes ocasions", ha assegurat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa