Món Esport
Garcia Pimienta s’acomiada del Barça esperant un retrobament
  • CA

Francisco Garcia Pimienta s’ha acomiadat del Barça agraint tot el que li ha donat el club i amb el convenciment que els seus camins es tornaran a creuar. “Marxo, però estic segur que tornaré“, ha expressat l’exentrenador del filial en un comunicat a les seves xarxes socials. Pimienta va arribar al Barça com a jugador aleví i ha viscut tota una vida al conjunt blaugrana, 11 temporades com a jugador i 17 com a entrenador de les categories interiors. El passat mes de juny va destituït per la directiva de Laporta, que va col·locar Sergi Barjuan al seu lloc.

A les seves ordres ha tingut equips mítics com el cadet de Messi, Piqué i Cesc. També ha dirigit el juvenil i el filial blaugrana, equip que ha entrenat fins a la passada temporada. Amb el Barça B ha obtingut bons resultats, amb jugadors com Mingueza, Carles Pérez, i Ansu Fati a les seves files. Pimienta també ha format altres futbolistes que s’han fet un lloc als equips d’elit mundial com Thiago Alcántara, Sergi Roberto o Héctor Bellerín.

Futbolistes com Marc Bartra i Collado, a qui Pimienta també va entrenar, han mostrat el seu agraïment per la formació rebuda i han lloat la figura de l’exentrenador culer. L’actual central del Betis ha expressat les seves qualitats tant d’entrenador com de persona, mentre que l’encara jugador del filial ha assegurat que s’endurà per sempre les seves ensenyances.



Més notícies
Sergi Barjuan, amb Joan Laporta | FC Barcelona
Sergi Barjuan, nou entrenador del Barça B
Notícia: Sergi Barjuan, nou entrenador del Barça B
Comparteix
El tècnic de les Franqueses del Vallès substitueix García Pimienta
Garcia Pimienta, durant un entrenament | FC Barcelona
El Barça acomiada García Pimienta i revoluciona el futbol base
Notícia: El Barça acomiada García Pimienta i revoluciona el futbol base
Comparteix
La notícia ha agafat per sorpresa a qui fins ara era tècnic del filial

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa