Món Esport
El Galatasaray, rival del Barça als vuitens de l’Europa League

El Futbol Club Barcelona ja coneix el seu rival per als vuitens de final de l’Europa League. Serà el Galatasaray turc, que va quedar líder del Grup D de la lligueta, per davant de la Lazio, l’Olympique de Marsella i el Lokomotiv de Moscou. L’anada es disputarà al Camp Nou el dia 10 de març i la tornada a Istanbul el dia 17 de març. El conjunt blaugrana ha tingut bastanta sort, ja que el Galatasaray era un dels contrincants més assequibles del sorteig, el qual s’ha celebrat a la localitat suïssa de Nyon. Els turcs tenen un conjunt amb alguns noms reconeguts del futbol europeu, com ara Feghouli o Babel, però estan signant una mala temporada, fins al punt que han hagut de canviar d’entrenador i ara el català Domènec Torrent és al capdavant de l’equip otomà. A més a més, el porter del Barça Iñaki Peña també juga com a cedit al Galatasaray, així que serà una eliminatòria de retrobaments.

Els altres equips de la Lliga

Pel que fa als altres equips de la Lliga, el Sevilla rebrà un dels rivals més complicats, el West Ham. El conjunt andalús té una gran motivació per arribar a la final, ja que es jugarà a finals de maig a l’Estadi Sánchez Pizjuán i és, clarament, la seva competició fetitxe. De la mateixa manera, el Betis també estarà molt motivat per arribar a una final europea al camp de l’etern rival. Els verd-i-blancs ho tindran una mica més fàcil que el seu contrincant clàssic de la ciutat, ja que els ha tocat l’Eintracht de Frankfurt.

Totes les eliminatòries

Les altres eliminatòries són les que enfrontaran el Glasgow Rangers i l’Estrella Roja de Belgrad, l’Sporting de Braga i el Mònaco, el Porto i l’Olympique de Lió, l’Atalanta i el Bayern Leverkusen i, finalment, el RB Leipzig i l’Spartak de Moscou. Aquest darrer duel comporta la intriga de saber què passarà amb els equips russos en les competicions europees. D’entrada, la UEFA ha dit que hauran de jugar en camps neutrals, però s’enfronten a una possible eliminació automàtica d’aquesta Europa League, com a càstig per la invasió de l’exèrcit rus a Ucraïna.



Més notícies
Aubameyang i De Jong celebren un gol a Nàpols | Europa Press
El Barça de Xavi es consagra amb una exhibició al temple de Maradona (2-4)
Notícia: El Barça de Xavi es consagra amb una exhibició al temple de Maradona (2-4)
Comparteix
Els blaugranes assalten Nàpols i es classifiquen per als vuitens de l'Europa League
La copa de la Champions League | UEFA
La UEFA retira a Rússia la seu de la final de la Champions
Notícia: La UEFA retira a Rússia la seu de la final de la Champions
Comparteix
En comptes de jugar-se a Sant Petersburg, serà a París

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa