Món Esport
Font demana al Barça que permeti el vot electrònic en les eleccions a la presidència
  • CA

Víctor Font ha enviat una carta al president de la comissió gestora del Barça, Carles Tusquets, per demanar-li que “consideri la possibilitat d’implementar el vot electrònic en les eleccions a la presidència del club blaugrana, de manera que aquest pugui conviure amb el vot presencial a les urnes”. El líder de Sí al Futur ha informat que s’ha posat en contacte amb el màxim dirigent culer en funcions amb l’objectiu de promoure una iniciativa que l’Assemblea de Socis Compromissaris del 2019 va tombar.

“El vot electrònic és ràpid d’emetre i de comptar, és segur tecnològicament i permet que l’associat voti des de casa seva, sense haver ni de baixar a la bústia de correus per tirar la carta, la qual cosa ofereix la màxima garantia sanitària, sobretot a aquells socis més grans que, per por d’encomanar-se de la Covid-19, podrien acabar abstenint-se. El dia 2 de novembre va dir que els estatuts de l’entitat no permeten el vot electrònic, però sí que va obrir la porta a implementar el vot per correu, que tampoc és contemplat als estatus”, ha justificat el precandidat a les eleccions del club culer.

Font, a més, ha revelat que quan l’octubre del 2019 va recollir signatures per poder incloure el vot electrònic en l’Assemblea del 2019, “vaig dipositar al club la informació i el software que es necessita per poder votar electrònicament en les pròximes eleccions, de manera que part dels preparatius tècnics que caldria impulsar ja podrien estar en marxa”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa