Món Esport
La imatge del dia: Lewandowski s’incorpora a la pretemporada del Bayern

El futbolista polonès Robert Lewandowski ha protagonitzat la imatge del dia en incorporar-se a la pretemporada del seu actual equip, el Bayern de Munic. El jugador fa moltes setmanes que ha demanat marxar al Futbol Club Barcelona i s’havia especulat amb la possibilitat que es declarés en rebel·lia i es negués a començar la pretemporada amb el seu conjunt si no es podia tancar el traspàs abans d’aquest 12 de juliol. Com que el Bayern no ha deixat sortir Lewandowski, hi havia una gran expectativa amb les accions del davanter durant el dia d’avui, però finalment s’ha presentat a les revisions mèdiques pertinents, així com demostren les imatges recollides per Sky Sport.

Robert Lewandowski vol sortir del Bayern de Munic abans del 18 de juliol

Robert Lewandowski ha pressionat el Bayern de Munic per terra, mar i aire per poder marxar. Ha fet diverses declaracions públiques en les quals ha arribat a assegurar que la seva etapa a Alemanya ja ha caducat. Declarar-se en rebel·lia hauria estat una mesura molt dura per al seu club, però a la vegada li hauria comportat problemes legals en relació amb el seu contracte, així que no s’ha volgut arriscar més del compte. La nova data que hi ha ara sobre la taula és la del 18 de juliol, quan comença la gira de pretemporada del Bayern pels Estats Units. El davanter polonès no hi vol participar i el Barça espera poder tancar la seva incorporació abans que això passi.

De totes maneres, el club blaugrana ha complert la seva promesa amb Lewandowski i ha ofert els quaranta milions al Bayern que demanava Pini Zahavi, representant del jugador, perquè pogués marxar. Tanmateix, l’entitat bavaresa demana cinquanta milions, així que és probable que el Barça arribi a aquesta xifra durant aquesta setmana per poder tancar l’operació abans de la gira de pretemporada del Bayern. De fet, els culers també viatjaran als Estats Units en les mateixes dates que els alemanys i esperen poder tenir Lewandowski a l’equip per poder-lo fer debutar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa