Món Esport
Piqué podria acostar el substitut de Busquets al Barça

La secretaria tècnica del Barça ja treballa per la confecció de la plantilla de la temporada 2023-2024. Encara està tot per decidir a la present campanya, però la delicada situació econòmica dels blaugranes els obliga a pensar a llarg termini a l’hora de negociar amb futbolistes. Un dels principals maldecaps dels culers és trobar un relleu de garanties per a Sergio Busquets. El capità del Barça encara no ha comunicat una decisió definitiva sobre el seu futur, però el seu contracte expira el pròxim juny i encara no ha renovat. El desig prioritari de Xavi Hernández és Martín Zubimendi, però davant la dificultat de l’operació s’especula que Dani Parejo podria ser l’escollit. El representant de Parejo és Arturo Canals, exrepresentant de Gerard Piqué. Segons informa el diari As, l’exfutbolista podria intercedir perquè el migcentre acabi al Camp Nou.

L’opció de Parejo és difícil de defensar

És difícil entendre que el substitut de Busquets sigui un jugador només un any més jove que ell. Parejo ja té 33 anys i, encara que és insubstituïble als onzes de Quique Setién, no resoldria el problema que té el Barça a llarg termini. A més a més, és un migcampista molt lent, que amb la pilota als peus pot generar moltes superioritats, però que pateix molt quan ha de defensar. Per totes aquestes coses, és una incorporació que no il·lusiona a la parròquia culer. D’altra banda, Parejo té encara un any més de contracte, per tant, caldria negociar amb el Vila-real una sortida. Veurem si Piqué acaba intercedint perquè, segons informa As, l’exdefensa del Barça es va comprometre amb el madrileny perquè aquest vestís de blaugrana.

Dani Parejo, jugador del Vila-real | Europa Press
Dani Parejo, jugador del Vila-real | Europa Press

El Barça explora el mercat per l’estiu

Sense cap mena de dubte, Zubimendi és la prioritat número u de Xavi per convertir-se en el relleu de ‘Busi’. El tècnic terrassenc veu en el basc el futbolista perfecte per adaptar-se al joc de posició, però l’operació és realment molt complicada. És per això que el Barça està sondejant el mercat per descobrir noves possibilitats. Més enllà de Parejo, els culers també tenen al punt de mira altres jugadors i el que més convenç és Rubén Neves. Es tracta d’una aposta de Joan Laporta, però a Xavi no li acaba de fer el pes. Primer caldrà veure si Busquets fa les maletes al juny i, en cas afirmatiu, buscar un substitut de garanties.



Més notícies
El Camp Nou, casa del Futbol Club Barcelona | Europa Press
La final de la Kings League de Piqué es jugarà al Camp Nou
Notícia: La final de la Kings League de Piqué es jugarà al Camp Nou
Comparteix
Joan Laporta ha anunciat que cedirà l'estadi el dia 26 de març, que coincideix amb l'aturada de seleccions
Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça | Europa Press
L’equip de Bartomeu, implicat en les filtracions sobre Messi i Piqué
Notícia: L’equip de Bartomeu, implicat en les filtracions sobre Messi i Piqué
Comparteix
Els Mossos impliquen Òscar Grau i Román Gómez Ponti per un suposat delicte de revelació de secrets en els contractes de Leo Messi i Gerard Piqué
Florentino Pérez i Joan Laporta, esmorzant junts en el marc de la conferència Nova Economia Fòrum | Europa Press
Laporta revela les misterioses paraules de Florentino a Busquets
Notícia: Laporta revela les misterioses paraules de Florentino a Busquets
Comparteix
El president del Barça s'ha mostrat exultant després d'haver guanyat la Supercopa contra el Madrid
Busquets, capità del Barça | @fcbarcelona
Busquets deixa la porta oberta a continuar al Barça
Notícia: Busquets deixa la porta oberta a continuar al Barça
Comparteix
El capità blaugrana ha explicat que encara no té decidit el seu futur

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa