Món Esport
Nova guerra entre el Barça i el PSG per un jugador

El Futbol Club Barcelona està lluint-se en aquest mercat de fitxatges. L’entitat catalana ha signat grans jugadors després de convèncer-los amb astúcia i d’aconseguir importants ingressos econòmics. Encara, però, hi ha marge per fer més història. I és que la junta directiva de Joan Laporta estaria somniant a incorporar el gran migcampista del Manchester City Bernardo Silva. Tot i això, ara, tal com apunta la premsa francesa, li ha sorgit un competidor. I un tradicional: el Paris Saint-Germain.

Concretament, ho ha informat el mitjà Le10sport. Segons aquest, el club francès hauria entrat en la subhasta i estaria mantenint conversacions amb el portuguès. I és que el nou director esportiu dels campions de la Ligue 1, Luis Campos, té una molt bona relació amb ell i amb el seu representant, Jorge Mendes. A més, el futbolista ja hauria comunicat als dirigents sky blues que vol marxar aquest estiu i participar en un nou projecte.

El Barça podria ser la seva primera opció. Tot i això, hi ha un problema: si Frenkie de Jong finalment decideix continuar sent jugador blaugrana i seguir complint el seu contracte en vigor, l’operació seria pràcticament impossible. El president culer, Joan Laporta, ha deixat clar que ara ell i els seus companys de junta se centren en la inscripció de jugadors. Per tant, no tindria sentit incorporar l’exjugador del Mònaco si ara mateix la situació ja és complicada. El club confia que Bernardo Silva esperarà, però òbviament hi ha un límit.

Per la seva banda, l’equip entrenat per Christophe Galtier tindria moltes més facilitats. Pel que fa als sous i la inscripció de jugadors, a la Ligue 1 hi ha molta més flexibilitat. I en termes de traspassos, si bé la UEFA s’ha posat més severa, els francesos sempre han sabut fer malabars i trobar fórmules com ara incorporar jugadors en qualitat de cedits i, l’any següent, oficialitzar els traspassos. I és obvi que, amb els fons econòmics que tenen, pagar els diners que demana el City pel futbolista, que serien com a mínim uns 70 milions d’euros, no els suposaria problemes.

Un nou capítol entre Barça i PSG

D’aquesta manera, s’obre una nova guerra entre els dos equips. Des que el projecte qatarià ha desembarcat al PSG, els cops entre ambdós s’han anat intensificant. La remuntada històrica blaugrana per 6-1 l’any 2017 es va acabar saldant en el multimilionari fitxatge de Neymar, en el qual els francesos van pagar la clàusula de rescissió del brasiler.

A més, aquell mateix estiu el club dirigit llavors per Josep Maria Bartomeu havia intentat contractar el migcampista del PSG Marco Verratti, cosa que no va agradar al si del club del nord del país veí, que posteriorment es va endur una de les perles del planter blaugrana: Xavi Simons.

Recentment, Leo Messi ha estat al centre de la diana. Al-Khelaïfi el va incorporar després que l’argentí esgotés el seu contracte amb els catalans, i ara Laporta somnia amb recuperar-lo algun dia. Després, hi ha hagut més casos similars al de Bernardo Silva, com ara el de Georginio Wijnaldum (jugador que el Barça pretenia, però que va acabar al PSG).



Més notícies
Mauricio Pochettino, exentrenador del PSG, i Nasser Al-Khelaïfi, president del mateix | Europa Press
Pochettino explica el gran problema del PSG
Notícia: Pochettino explica el gran problema del PSG
Comparteix
El tècnic argentí també argumenta l'eliminació europea patida contra el Madrid, en el primer cop que parla després de ser acomiadat del club francès
Martin Braithwaite, jugador del Barça | Europa Press
La dràstica solució que el Barça pot prendre amb Braithwaite
Notícia: La dràstica solució que el Barça pot prendre amb Braithwaite
Comparteix
El club li busca una sortida, però el danès no accepta i es remet al seu contracte
Marcos Alonso, jugador del Chelsea | Europa Press
Un fitxatge del Chelsea apropa un lateral esquerre al Barça
Notícia: Un fitxatge del Chelsea apropa un lateral esquerre al Barça
Comparteix
La incorporació de Marc Cucurella al conjunt londinenc facilita la de Marcos Alonso al català
Riqui Puig, exjugador del Barça | Europa Press
La probable destinació de Riqui Puig, molt inesperada
Notícia: La probable destinació de Riqui Puig, molt inesperada
Comparteix
Asseguren que el migcampista del Barça té un principi d'acord amb Los Angeles Galaxy

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa