Filtren les tres samarretes del Barça per a la temporada vinent

El compte de Twitter '@plusbarca_' elabora un muntatge a partir de totes les informacions filtrades pels mitjans de comunicació especialitzats

Tot just acaba de començar la temporada 2019/20 i el Barça encara no ha fet oficial la quarta samarreta per aquest curs, però el portal especialitzat Footy Headlines ja ha filtrat els equipaments del conjunt blaugrana de cara al pròxim any. En les darreres setmanes, la pàgina web, que té molta credibilitat en aquest aspecte, ha anat mostrant els dissenys definitius de les samarretes culers per a la temporada 2020/21 i el compte de Twitter @plusbarça_ ha fet un muntatge recopilatori amb totes les informacions publicades fins ara en diferents mitjans de comunicació.

La samarreta blaugrana, la primera, ja havia sortit a la llum gràcies a una filtració publicada pel diari SPORT. Per als equipaments alternatius, el Barça recuperarà el color negre després d’uns anys i tancarà l’aparador amb una samarreta rosa. De moment, les noves equipacions estan agradant majoritàriament als afeccionats culers, que estan manifestant la seva aprovació a través de les xarxes socials.

Més informació

Nou comentari