Món Esport
Figo, “extremadament feliç” d’haver canviat el Barça pel Madrid
  • CA

Luis Figo ha tornat a rememorar el seu fitxatge del Reial Madrid procedent del Barça. L’exjugador portuguès ha assegurat, en una entrevista a Fox Sports Brasil, que se sent “extremadament feliç” per haver marxat al Santiago Bernabéu i que la decisió “personal” que va prendre va ser “encertada” i el temps li ha acabat donant la raó.

D’altra banda, Figo ha escollit Ronaldo Nazário com al millor brasiler amb el qual va compartir vestidor durant la seva carrera. “Ronaldo és el que més m’ha impressionat, tant al Barça com al Madrid. A Barcelona, on no va patir massa lesions, va mostrar totes les seves qualitats. No necessitava fer gaire per marcar diferències. Això és ser especial”, ha reflexionat.

L’exfutbolista portuguès, a més, ha culpat l’entrenador Vanderlei Luxemburgo de la seva sortida del Reial Madrid cinc anys després d’arribar-hi. “L’inici de la meva relació amb ell va ser normal, d’entrenador i jugador, però a poc a poc les coses es van anar deteriorant i vaig acabar sortint del club per les seves decisions, per no jugar. No eren raons tècniques, sinó d’una altra mena. La meva experiència amb ell va acabar sent força negativa”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa