Món Esport
El Ferencváros arriba al Camp Nou sense complexos: “Mereixem ser aquí”
  • CA

Serhiy Rebrov, entrenador del Ferencváros, ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit contra el Barça que els seus jugadors “estan nerviosos”, però que ell ho veu “normal” i no té cap dubte que “farem un bon partit”. “Abans de començar el play-off de classificació per a la fase de grups ningú no creia en nosaltres. No tenim estrelles, però ens mereixem ser aquí. Treballarem de valent per intentar mostrar un bon joc”, ha declarat el tècnic ucraïnès.

“La recepta sempre és la mateixa: treballar. Nosaltres estem aquí perquè els jugadors s’ho mereixen”, ha reivindicat. Rebrov no ha volgut mullar-se en el debat sobre si el Barça és un dels màxims favorits a guanyar la Champions. “A mi no m’agrada parlar d’això. Crec que nosaltres hem de pensar en nosaltres mateixos. No sé qui és el principal candidat al títol”, ha apuntat sense desviar-se ni un mil·límetre del seu discurs.

L’entrenador del Ferencváros creu que, malgrat que el cap de setmana el Barça s’haurà d’enfrontar al Madrid, Leo Messi jugarà, ja que “per a qualsevol és important bé començar bé una competició”. Ansu Fati també apunta a la titularitat segons el tècnic ucraïnès: “No va jugar l’altre dia, crec que demà sí que ho farà”. El conjunt hongarès, però, s’ha preparat per a qualsevol escenari. “Hem d’estar preparats igualment, juguem contra qui juguem”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa