Món Esport
El Barça femení viurà una fita històrica al Camp Nou
  • CA

La junta directiva del Futbol Club Barcelona ha escoltat les peticions dels aficionats i ha accedit a que el primer equip femení disputi la tornada dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League contra el Reial Madrid al Camp Nou. Així ho ha avançat Catalunya Ràdio, la mateixa emissora on Xavier Puig, directiu responsable del futbol femení blaugrana, va assegurar que el club estava estudiant aquesta opció i que era molt probable que fos una realitat. Ara, per molt que encara no s’hagi fet oficial des del club, tot indica que la decisió ja està presa.

El partit en qüestió es jugarà el dia 30 de març de l’any vinent i és previsible que generi una gran expectació. De fet, es podria esperar una entrada molt important i històrica, però cal tenir en compte que les restriccions per contenir la pandèmia de la Covid-19 poden fer que l’aforament sigui limitat. De fet, la temporada passada ja es va disputar un derbi contra l’Espanyol al Camp Nou que també va ser històric, però en aquell cas va haver de ser a porta tancada, cosa que va fer que l’esdeveniment lluís molt menys. En aquell cas, se celebraven els 50 anys de la fundació de l’equip femení del Barça.

Sigui com sigui, en un escenari no pessimista, els aficionats que puguin veure per primera vegada les jugadores blaugranes al Camp Nou podrien estar davant d’un partit especialment festiu, no només per la fita com a tal, sinó també per la gran superioritat del Barça sobre el Madrid, que podria acabar amb una golejada. De fet, al duel de Lliga entre merengues i culers, les de Jonatan Giráldez van assaltar la capital estatal amb un 1-3 que podria haver estat molt més escandalós si les blaugranes haguessin convertit la gran quantitat d’ocasions que van arribar a tenir.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
El brot de Covid al Barça ja puja fins als set positius
Notícia: El brot de Covid al Barça ja puja fins als set positius
Comparteix
Dembélé, Umtiti i Gavi se sumen a la llista de contagis
Fabio Blanco, en arxiu | Eintracht de Frankfurt
El Barça tanca el segon fitxatge del mercat d’hivern
Notícia: El Barça tanca el segon fitxatge del mercat d’hivern
Comparteix
El jove extrem andalús Fabio Blanco s'incorporarà de moment al filial

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa