El primer equip femení del Futbol Club Barcelona ha guanyat el quart partit de quatre jugats a la Primera Iberdrola. El conjunt dirigit per Jonatan Giráldez ha batut amb total comoditat el Vila-real a Castelló i ha tornat a marcar l’espectacular xifra de vuit gols (0-8), de la mateixa manera que va fer la setmana passada contra el València. Les blaugranes són líders de la Lliga amb dotze punts, 26 gols a favor i cap en contra. Això sí, l’Atlètic de Madrid i el Llevant també han guanyat tots els seus partits. El Reial Madrid fet a base de talonari es troba en l’avantpenúltima posició, amb només un punt de dotze possibles. L’aposta de Florentino Pérez comença a fer aigües.

Pel que fa al partit del Barça contra el Vila-real, cal destacar que ha quedat encarrilat des de la primera meitat. En els 45 minuts inicials, Lieke Martens, Alèxia Putellas i Marta Torrejón han sentenciat el duel amb tres gols. Cal destacar que, a diferència de la temporada passada amb Lluís Cortés, el Barça de Giráldez triga una mica més a fer el primer, tot i que després cauen com xurros igualment. A la segona meitat ha estat quan ha arribat el festival golejador definitu. Martens i Putellas han tornat a anotar, de la mateixa forma que ho ha fet Aitana Bonmatí i Asisat Oshoala. La nigeriana també ha aconseguit un doblet.

Ara bé, sí que hi ha una notícia negativa i, de fet, vergonyosa d’aquest partit. El duel entre el Futbol Club Barcelona i el Vila-real Club de Futbol no s’ha pogut veure en cap televisió. Els qui han volgut seguir l’enfrontament en directe ho han hagut de fer a través del compte de Twitter del club o a través de persones que eren a l’estadi i han fet alguna mena de retransmissió per Internet. És sorprenent i trist que les campiones d’Europa i del triplet no tinguin representació televisiva en un partit oficial de la Primera Iberdrola.



Més notícies
Luuk de Jong, contra el Benfica | FC Barcelona
El Barça de Koeman és una vergonya (3-0)
Notícia: El Barça de Koeman és una vergonya (3-0)
Comparteix
Els blaugranes perden contra el Benfica i es compliquen la classificació per a les eliminatòries de la Champions
Javier Tebas, president de la Lliga | Europa Press
El límit salarial de la Lliga castiga el Barça amb severitat
Notícia: El límit salarial de la Lliga castiga el Barça amb severitat
Comparteix
L'Espanyol es troba aproximadament en les mateixes xifres que el club blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa