Món Esport
Farré demana a la junta gestora del Barça que habiliti punts de votació a diverses ciutats d’Europa
  • CA

Jordi Farré ha enviat una carta a la comissió gestora del Barça per defensar el dret a vot dels socis culers residents fora d’Espanya i Andorra. El precandidat a les eleccions a la presidència de l’entitat culer s’ha posat en contacte amb Carles Tusquets per demanar-li que faciliti la participació de la massa social que viu a “Portugal, Suïssa, Alemanya, Bèlgica, els Països Baixos, Itàlia o el Regne Unit”.

“Considero que no hi hauria cap problema a arribar a un acord amb la Generalitat de Catalunya per a l’ús de les diferents instal·lacions del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, i que les lògiques dificultats logístiques derivades podrien ser resoltes”, ha proposat Farré per fer una demanda que “ens han traslladat alguns socis”.

Per al líder de Nou Impuls Barça, “estem en un moment d’emergència sanitària internacional que necessita solucions imaginatives i solidàries per minimitzar l’impacte contra els drets fonamentals”. “Atesa la impossibilitat estatutària d’emprar el vot electrònic o per correu, és impossible oferir l’equitat absoluta desitjada, però sí que podem minimitzar una mica més la desigualtat democràtica”, ha finalitzat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa