Eto’o revela l’aspecte en comú que tenen Guardiola i Mourinho

L’exdavanter camerunès torna a mostrar-se decebut amb el de Santpedor

Samuel Eto’o ha estat entrevistat per La Gazzetta dello Sport aquest diumenge 17 de maig, una data molt especial per al camerunès, ja que fa exactament catorze i deu anys de les Champions League que va guanyar amb el Barça i l’Inter de Milà, respectivament. En la conversa amb el mitjà de comunicació italià, l’exblaugrana ha tornat a titllar de “decepció” el que va sentir quan va haver d’abandonar el club blaugrana perquè Guardiola així ho va voler.

“Sí, va ser una decepció, però en realitat ja sabia que hauria de marxar del Barça. De fet, ja sabia que hauria d’anar-me’n i estava parlant amb diversos clubs. Un missatge de Materazzi va alentir qualsevol altra negociació: vaig sentir que el camí correcte era continuar a l’Inter de Milà”, ha reflexionat Eto’o, que també ha revelat el moment en què es va decidir: “Mourinho [llavors entrenador de l’equip nerazzurro] em va enviar una fotografia de la samarreta de l’Inter amb el número 9 i em va dir: ‘És teu, t’està esperant’”.

L’exdavanter camerunès, a més, ha assegurat que Guardiola i Mourinho són molt diferents i “tenen personalitats i visions del futbol completament diferents”. “L’únic punt comú que tenen és el desig de guanyar”, ha opinat. Eto’o és un dels pocs futbolistes que pot presumir d’haver guanyat dos triplets amb dos equips. “El de l’Inter va ser molt diferent del triplet amb el Barça, ja que feia 45 anys que esperava la Champions i vam guanyar-la immediatament. Semblava un somni”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari