Món Esport
S’esvaeix el somni de l’ascens del Barça B i de l’Andorra a les primeres de canvi
  • CA

Aquest cap de setmana, més enllà de la final de la UEFA Women’s Champions League i de la penúltima jornada de la Lliga Santander, també hi ha hagut un altre fet molt destacat al món del futbol, però en aquest cas de l’amateur. De fet, es tracta de l’oportunitat de molts equips de convertir-se en professionals, ja que s’ha disputat l’inici del play-off d’ascens de Primera RFEF a Segona Divisió.

En aquesta promoció només hi havia un equip català: el filial del Barça. El conjunt dirigit per Francesc Xavier Garcia Pimienta s’ha enfrontat a l’UCAM Múrcia a Don Benito i, en un partit molt emocionant, ha acabat sent eliminat. El duel ha acabat en empat i s’ha traslladat fins als penals, on els dos porters s’han convertit en herois. Finalment, els murcians s’han equivocat menys que els catalans i han acabat passant de ronda. Tanmateix, l’objectiu final del Barça B mai no és l’ascens, sinó formar jugadors pel primer equip, cosa que s’ha assolit amb escreix amb els casos de Mingueza i Ilaix i els projectes de futur de Nico, Collado i Konrad.

D’altra banda, el Futbol Club Andorra, propietat per Gerard Piqué i entrenat per Eder Sarabia, també ha caigut eliminat. Els del Principat s’han enfrontat al Sanse, filial de la Reial Societat, i han estat derrotats per 1-2. El cert és que els bascos eren un dels equips més difícils del play-off i l’Andorra ha tingut molt mala sort. Ara bé, es tracta d’un equip i d’un projecte que, presumiblement, repetirà promocions durant les pròximes temporades.



Més notícies
Xavi Hernández, en una imatge d'arxiu.
Xavi nega estar negociant amb el Barça
Notícia: Xavi nega estar negociant amb el Barça
Comparteix
Segons el de Terrassa, en cap cas hi ha hagut converses per ocupar la banqueta blaugrana la temporada vinent
Luís Suarez, jugador de l'Atlètic de Madrid | Europa Press
Luis Suárez toca el crostó a qui ha dubtat del seu nivell
Notícia: Luis Suárez toca el crostó a qui ha dubtat del seu nivell
Comparteix
El davanter de l'Atlètic de Madrid ha reflexionat sobre el seu moment i ha deixat anar comentaris polèmics

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa