Món Esport
Un escenari exigent per confirmar la bona dinàmica
  • CA

El Barça està obligat a continuar comptant els partits del 2021 per victòries si no vol dimitir de la lluita per la Lliga. El conjunt blaugrana té molt poc marge d’error i és perfectament conscient que ha de trobar la regularitat en el joc i els resultats que aquesta temporada no ha tingut en cap moment. Per aquest motiu, els culers visiten el Nuevo Los Cármenes amb un únic objectiu entre cella i cella: encadenar la tercera victòria consecutiva a domicili i demostrar que els triomfs a Osca i Bilbao no han estat cap miratge (18.30 hores / Movistar LaLiga).

El Granada, setè classificat de la Lliga, no serà un equip fàcil de batre. Diego Martínez ha construït un equip d’autor que fa molt de temps que demostra que, tot i no tenir grans noms en la seva plantilla, té molts arguments per competir al màxim nivell. Els precedents de la temporada passada no conviden gens a l’optimisme. En el partit de la primera volta, en terres andaluses, els culers van perdre 2-0; al Camp Nou, la victòria també va ser local, però per la mínima (1-0). No s’hi val a badar. El Granada ha guanyat els seus dos darrers partits com a local i, a més, ve de classificar-se als setzens de final de la Copa del Rei.

De cara al compromís, i abans de la setmana en què el Barça jugarà la Supercopa d’Espanya, Koeman no podrà amb comptar amb Piqué, Ansu Fati, Coutinho i Sergi Roberto, lesionats, ni Lenglet, sancionat. Ilaix Moriba, del filial, va ser la principal novetat de la convocatòria i podria debutar amb el primer equip després de la cessió de Carles Aleñá al Getafe. En principi, el més normal és que l’heroi de Wembley faci una alineació molt competitiva i farcida dels futbolistes habituals. Messi i Pedri, excepte sorpresa majúscula, tornaran a ser els encarregats de liderar l’equip.



Més notícies
Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman: “El millor seria tenir el nou president com més aviat millor”
Notícia: Koeman: “El millor seria tenir el nou president com més aviat millor”
Comparteix
L’entrenador del Barça creu que és important “parlar de fitxatges” abans que s’acabi el mercat d’hivern
Ilaix Moriba, durant un entrenament | FC Barcelona
Ilaix Moriba, gran novetat en la convocatòria del Barça
Notícia: Ilaix Moriba, gran novetat en la convocatòria del Barça
Comparteix
La joia de la Masia s’estrena en una llista oficial del primer equip i podria debutar aquest dissabte contra el Granada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa