Món Esport
Ernesto Valverde serà l’entrenador del Barça, segons ‘Mundo Deportivo’
  • CA

Ernesto Valverde serà el nou entrenador del Barça per les properes dues temporades, amb opció a una tercera. Així ho ha confirmat MundoDeportivo aquest dimarts al matí. El tècnic basc serà el substitut de Luis Enrique Martínez a la banqueta del Camp Nou, després que el club i l’exjugador del Barça i l’Espanyol -entre d’altres- hagi acceptat la proposta.

Encara amb la final de la Copa del Rei a l’horitzó, el proper dissabte a les 21:30 hores a l’estadi Vicente Calderón, el nom del nou tècnic ha pres força i ha sortit a la llum dies abans d’acabar la temporada i l’etapa de Luis Enrique. Tal i com va confirmar Josep Maria Bartomeu tot just acabar el darrer partit de Lliga davant l’Eibar, la decisió d’incorporar el Txingurri es farà oficial el proper dilluns 29 de maig al Camp Nou, després de la reunió ordinària de la junta directiva blaugrana.

 

Valverde tornarà al Barça 27 anys després de vestir-se, per última vegada, amb la samarreta blaugrana. Fitxat de l’Espanyol l’estiu del 1988, l’any de l’arribada de Johan Cruyff, el basc va disputar 24 partits amb el primer equip culer en dues temporades, sense arribar a consolidar-se. L’estiu del 1990 va ser traspassat a l’Athletic Club de Bilbao.

Com entrenador, Valverde va debutar amb l’Athletic Club el 2003, abans de fer un gran paper a l’Espanyol (2006-2008). Durant la seva etapa com a blanc-i-blau, va aconseguir dur el conjunt perico a la final de la Copa de la UEFA del 2007. Ha entrenat -en dues etapes- l’Olympiacos grec, el Vila-real, el València i, de nou, l’Athletic Club.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa