Món Esport
Els fronts oberts del Barça abans del tancament del mercat de fitxatges
  • CA

El mercat de fitxatges de l’estiu del 2020 està sent estrany, de la mateixa forma que ho està sent tot l’any en general. La pandèmia del coronavirus ha desencadenat una crisi econòmica global que està afectant el món del futbol. El Barça, que esperava un mercat de fitxatges estival amb l’arribada de futbolistes com Lautaro Martínez, ha vist com només ha pogut incorporar Pjanic, intercanviant-lo per Arthur a la Juventus, i Sergiño Dest, gràcies a la marxa de Semedo al Wolverhampton i als diners que ha deixat. A més, ha regalat Luis Suárez a l’Atlètic de Madrid, Rakitic al Sevilla i Arturo Vidal a l’Inter de Milà. Quan queden menys de 48 hores per al tancament del mercat, el Barça té encara alguns fronts oberts, però estan tots molt encallats.

Eric García

El central català del Manchester City és l’opció més viable per acabar arribant al club blaugrana, on es va formar. Pep Guardiola, el seu entrenador actual, ha deixat clar que García vol marxar i vol anar al Barça. Bartomeu i Koeman el volen, però als despatxos, les negociacions no acaben de fluir. El City demana uns 20 milions d’euros, mentre que els culers no en posen més de 10 o 15 sobre la taula. Hi ha mitjans que apunten des de fa setmanes que el fitxatge es podria acabar tancant per uns 18 milions d’euros, però el club necessita diners.

Memphis Depay

Koeman el vol, però no hauria d’arribar. Radio Montecarlo ha assegurat que el davanter ja no es mourà del Lió perquè el seu president, Jean-Michel Aulas, va donar marge fins al divendres 2 d’octubre per poder tancar les negociacions i el termini ja ha acabat. El tècnic neerlandès haurà de prescindir d’un 9 pur, però té molts gols a les botes de futbolistes com Messi o Ansu Fati.

Jean-Claire Todibo

El central francès és, probablement, l’únic futbolista que podria acabar deixant el Barça durant les últimes hores del mercat de fitxatges. El Fulham anglès hauria arribat a un acord amb el club blaugrana per uns 18 milions d’euros, però Todibo no hi vol anar. Ara, el Borussia Dortmund també hauria fet una oferta a l’entitat culer, segons diversos mitjans. Els diners que pugui deixar a la caixa poden ser la clau per incorporar Eric García.

Ousmane Dembélé

S’haurien de conjurar els astres, però Dembélé pot tenir la clau per a l’arribada d’un davanter centre al Barça. Segons el diari AS, el club blaugrana estaria disposat a deixar-lo marxar si algun club fes una bona oferta, però això sembla que no acabarà passant. A més, Koeman ha manifestat que compta amb ell i l’entitat culer encara voldria apostar perquè aquest any acabés sent el seu. Ràdio Barcelona ha assegurat que no maxarà.

Altres

Més enllà d’aquests noms destacats, el Barça encara podria escoltar ofertes per a altres jugadors. Samuel Umtiti és un llast per al club. Cobra molts diners i no rendeix, però justament per això, tampoc no el vol ningú. Junior Firpo i Rafinha són dos futbolistes que també estan a la corda fluixa. De fet, el segon ha estat descartat per Koeman per al partit contra el Sevilla. Tanmateix, tampoc no hi ha ofertes. Pel que fa a alguna arribada sonada, és probable que el club tingui algun nom que encara no s’ha fet públic. Han sonat davanters com Raúl de Tomás, Stuani… però hi hauria d’haver un gir inesperat dels esdeveniments perquè això acabés succeint.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa