Món Esport
“Els valors del Madrid? Sóc bastant més radical que Piqué, millor no em pronuncio”
  • CA

 

Més llenya al foc. Luis Enrique ha atiat les brases del foc generat per Piqué a la concentració amb la selecció espanyola, quan va assegurar que “no li agraden els valors que transmet el Madrid. “Com que sóc bastant més radical que Piqué, millor no em pronuncio”, ha exclamat l’entrenador asturià, preguntat sobre si a ell li agradaven els valors del club blanc.

“Si Piqué no existís, l’haurien de crear”, ha dit. “Quin joc dóna Piqué, eh? Ell és respectuós amb les paraules dels altres i vol que ho siguin amb les seves”, ha defensat. El central blaugrana, que té quatre grogues, gaudeix d’un permís especial i no viatjarà a Granada. “No es poden forçar les grogues. Li dono descans a un jugador que ha competit amb la selecció tots els minuts”, ha explicat. 

L’altre jugador que no viatjarà a Granada és Leo Messi, sancionat, però Luis Enrique no considera que l’absència del crack argentí pugui variar el seu plantejament tàctic: “Futbolísticament, no ens afecta la baixa de Messi, podem seguir jugant amb tots els sistemes. Descansarà, aquest és el costat bo. Però ens agradaria comptar amb Messi tots els partits”, ha lamentat. 

Sanció a Messi

“Em semblen increïbles els números de Leo Messi. És molt respectuós amb els àrbitres. Genera zero polèmiques“. 

El calendari de l’abril

“És lleu respecte al gener. Allà vam tenir cicles curts. Ara els cicles són curts però amb més hores de descans. És un final apassionant”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa