Món Esport
Els motius de la destitució de Gratacòs
  • CA

 

Albert Soler, Director d’Esports Professionals del Barça, ha relegat Pere Gratacòs com a Director de Relacions Institucionals amb la Federació Espanyola després de la polèmica que han aixecat les seves paraules sobre Leo Messi. 

 

Segons ha explicat el mateix club en un comunicat, el Barça ha relegat Gratacòs per “expressar públicament una opinió personal que no coincideix amb la de l’Entitat”. El representant del Barça al sorteig de Copa ha atès als mitjans i ha assegurat que “Messi és el millor però no seria tan bo sense Iniesta, Piqué, Neymar o Suárez”. 

Consultat per aquest diari, Gratacòs ha assegurat que ell ha dit que “Messi és el millor” i que la seva intenció era explicar que “no ha estat Messi sol qui havia passat de ronda, sinó que ho havia fet tot l’equip”

 

Tot i això, Albert Soler ha decidit prescindir de Pere Gratacòs. Fonts del club asseguren que la decisió s’ha pres amb l’ex-seleccionador català i no amb Òscar Grau perquè el club, en part, comparteix les tesis que va expressar. 

Reconeixen des del Barça que va faltar tacte a l’hora d’expressar la resposta sobre la renovació per part del CEO blaugrana (“amb la renovació de Messi s’ha de tenir sentit comú i cap fred”) però comparteixen altres afirmacions com les que va fer sobre els arbitratges (“el Barça no s’ha de queixar dels àrbitres”). 

 

A la decisió no hi ha tingut res a veure Leo Messi però des del club volen limitar les opinions sobre el jugador argentí. Només estaran autoritzats a parlar-ne certs treballadors (o executius) que dominin la parcel·la esportiva com Albert Soler (director d’esports professionals), Robert Fernández (secretari tècnic), Luis Enrique o els companys de vestidor. 

 

Pere Gratacòs seguirà formant part del club al projecte Masia 360 però deixarà d’assistir als sortejos de la Copa del Rei i a les trobades amb la Federació Espanyola, tot i que, tal com hem explicat, el sentit de les paraules del director de relacions amb la Federació no eren de menyspreu a Leo Messi.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa