Món Esport
Els Mossos investiguen un robatori a la casa de Jordi Alba
  • CA

Jordi Alba ha rebut una mala notícia mentre estava concentrat amb el Barça a Milà. Segons El País, uns lladres van entrar a robar a casa seva: els Mossos d’Esquadra estan investigant uns fets que s’haurien produït al voltant de les vuit del vespre d’aquest dilluns, mentre el futbolista blaugrana finalitzava el seu entrenament sobre la gespa del Giuseppe Meazza.

 

Sempre segons les informacions que el cos policial a facilitat al mitjà de comunicació citat, els primers indicis apunten al fet que els lladres van accedir a la casa del lateral esquerre pel jardí i van escalar fins a la primera planta del domicili. Els lladres van forçar la persiana d’una finestra, van manipular la caixa forta i van regirar alguns calaixos. Els Mossos d’Esquadra encara desconeixen si es van emportar alguna cosa de valor.

 

El mateix mitjà de comunicació informa que la família del futbolista es trobava a la planta baixa de l’habitatge i que el vigilant de l’immoble no ha vist res estrany més enllà d’un vehicle que, algunes hores abans, s’havia deixat veure per les rodalies.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa