L’eliminació del PSG situa Neymar molt més a prop del Barça

A França no ha agradat gens la seva falta de lideratge a les semifinals contra el City

Després que s’hagi tornat a encetar el serial Neymar a can Barça, aquest acaba de tenir un capítol que l’apropa encara més a Barcelona. L’eliminació del PSG a la Champions a mans del City de Guardiola és un argument de pes perquè el brasiler intenti canviar d’aires. O Rey es va allunyar del Camp Nou perquè l’ombra de Messi li pesava massa i volia liderar un projecte ell mateix, però ha fracassat i s’ha adonat que sense l’argentí i sense el Barça no pot guanyar la Champions.

De fet, des de diversos mitjans francesos s’ha repartit molta canya al brasiler, ja que asseguren que la gran milionada que es paga per ell no es justifica amb resultats com aquests. N’hi ha que van més lluny i tot i afirmen que el PSG ja s’està plantejant l’opció d’acceptar l’oferta que arribi del Barça, per potenciar la figura de Kylian Mbappé, francès, jove i amb moltíssima projecció.

A tot això cal recordar alguns factors. Per començar, el mateix Neymar va assegurar que la temporada vinent jugaria amb Messi. L’argentí s’estava allunyant del Barça aleshores, però ara la situació és radicalment diferent. Amb Laporta a la directiva, el capità blaugrana ha trobat l’estabilitat que buscava, i amb Koeman a la banqueta, ha pogut tornar a aixecar títols.

Per tant, mentre Neymar continuï amb l’oferta del PSG sobre la taula, però sense signar res, el seu futur es va apropant a poc a poc a Barcelona. El que no farà, en cap cas, el club francès és deixar que marxi gratuïtament la temporada vinent. Així que, si no hi ha renovació, hi haurà traspàs, peti qui peti.

Més informació

Nou comentari