Diego Pablo Simeone tenia raó quan va dir que el Barça és en un 80% el trident. Luis Suárez s’ha fabricat tot sol el 0-1, amb regat i una autopassada, i el 0-2 amb un xut de Leo Messi ben escorat des de fora l’àrea. Dos dels tres integrants del trio de la davantera blaugrana han decidit l’anada de les semifinals de la Copa del Rei al Calderón, en accions individuals que han marcat la diferència. Neymar no s’ha quedat enrere, amb molt bones accions, però no ha marcat, tot i que es perdrà la tornada per acumulació de targetes.

El Barça ha dominat sense tenir el control total del mig camp, una cosa habitual des que tot depèn dels tres de davant. Luis Enrique ha apostat per Mascherano, Rakitic i André Gomes a la medul·lar i no li ha sortit malament, sobretot perquè la tripleta ofensiva ha estat molt efectiva. Ni Griezman ni Torres, malgrat les bones ocasions a la segona part, han pogut respondre a la fiabilitat dels sud-americans barcelonistes. Són or aquests tres homes. Són treballadors i tenen un talent que els permet liquidar rivals.

 

“Ens han fet dos golassos a la primera meitat i no pots fer gaire davant d’això”, ha afirmat Juanfran a l’acabar el partit. “L’eliminatòria segueix oberta”, ha afegit. Griezman ha fet l’1-2 i ara l’Atlètic haurà de fer mínim dos gols dimecres que ve al Camp Nou si vol remuntar. El Braça ho té tot de cara per accedir a la primera final de la temporada. L’Atlètic tindrà la baixa de Gabi, el mig centre i capità i que no és menor, en un partit de Copa molt propi del torneig. Intensitat, energia i rauxes particulars com les de Suárez i Messi, decisius i brillants. Amb Neymar al costat, que li ha faltat rematar el duel amb el tercer gol. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa