El TAD estima el recurs del Llevant i reobre el cas Chumi

Segons la 'Cadena SER', el Tribunal Administratiu de l'Esport ha ordenat la retroacció del procediment administratiu, encara que el club valencià no tindrà dret a una compensació esportiva

El cas Chumi torna a escena. Segons ha avançat la Cadena SER, el Tribunal Administratiu de l’Esport ha estimat en part el recurs interposat pel Llevant contra la resolució del Comitè d’Apel·lació de la Reial Federació Espanyola de Futbol, que va arxivar la reclamació de l’entitat granota per la suposada alineació indeguda del Barça en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, i ha ordenat la retroacció del procediment administratiu.

 

Això no vol dir, però, que el Llevant tingui dret a una compensació esportiva que afecti la competició, la final de la qual es disputarà el pròxim 25 de maig precisament entre el Barça i el València. La denúncia valenciana al Barça es va presentar fora de termini i això no ha canviat. La reobertura del ‘cas Chumi’ permetrà al club granota arribar fins al fons de la qüestió i saber definitivament si el conjunt d’Ernesto Valverde va cometre o no alineació indeguda.

 

La ràdio espanyola també assegura que el Llevant vol que el Barça afronti les possibles sancions econòmiques que es puguin derivar de la suposada irregularitat i que, a més, el club valencià estudiarà els pròxims dies si sol·licita una possible indemnització per danys i perjudicis.

Nou comentari