Món Esport
El PSG intentaria venjar-se del Barça amb el fitxatge de De Ligt
  • CA
De Ligt, en una roda de premsa de la selecció holandesa. | EFE

Com passa en les graelles televisives, quan s’acaba una telenovel·la sempre en comença una altra. El serial “De Jong” (que ha tingut un final feliç per als interessos del Barça) ha donat pas a una nova història, aquesta protagonitzada pel seu compatriota i amic De Ligt. Al central de 19 anys se li ha quedat petit l’Ajax, equip que capitaneja, i els millors clubs d’Europa comencen a treballar als despatxos per assegurar el futur de l’entitat amb el seu fitxatge.

 

El periodista de De Telegraaf Marcel van der Kraan ho té clar: “Només els cinc grans poden competir per ell, però creiem que el PSG és l’equip que es troba en primera posició després de perdre De Jong”. La resta de publicacions holandeses giren al voltant de la mateixa realitat: a Nasser Al-Khelaïfi no li agrada perdre en les negociacions com va passar amb el migcampista i el xeic sembla disposat a seguir amb la guerra particular amb el Barça per prendre-li un dels jugadors que desitja.

 

I és que, encara el Barça no pot garantir la viabilitat econòmica del possible fitxatge de De Ligt, la realitat és que el perfil del capità de l’Ajax encaixa completament amb el que necessita el Barça a l’eix de la defensa. El mateix futbolista, a més, es va deixar estimar pel conjunt blaugrana un dia després de l’oficialitat del traspàs de De Jong: “A qualsevol jugador li agradaria jugar al Barça almenys un cop en la seva carrera”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa