Món Esport
El president del Màlaga: “L’escòria de Catalunya no ensumarà el campionat”
  • CA

El president del Màlaga va fort. Després que l’entrenador del seu equip, Míchel González, admetés que el seu madridisme és superior al de Jorge Valdano -per al partit de la darrera jornada de Lliga davant el Reial Madrid-, el sheik Abdullah bin Nasser Al Thani, propietari del club andalús, s’ha mostrat més radical que el seu tècnic.

El membre de la família reial de Qatar no ha dubtat a l’hora de piular públicament que la Lliga serà per al Reial Madrid i ho ha fet d’una manera força desagradable. En l’última jornada, els blancs visiten La Rosaleda, en un partit que pot ser decisiu per a la definició del títol. Al Thani ha deixat anar aquest tuit: “L’escòria de Catalunya no ensumarà el campionat després de dir mentides sobre l’entrenador Míchel.”

 

 

 

Míchel González, tot i assegurar ser “més madridista que Valdano”, recordant les Lligues de Tenerife, va manifestar la intenció del seu equip de vèncer el Reial Madrid, “perquè això és el què em van ensenyar i perquè no puc enganyar els meus jugadors”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa