Món Esport
El president del Màlaga aclareix l’origen del seu insult als catalans
  • CA

Abdullah bin Nasser Al Thani, president del Màlaga, ha estat protagonista en les darreres hores per unes desafortunades paraules fetes públiques a través de Twitter, en les quals insultava greument els catalans. “L’escòria de Catalunya no olorarà el campionat”, ha dit després que el seu tècnic, Míchel González, fes broma al voltant del partit de la darrera jornada entre el Màlaga i el Reial Madrid.

Hores després de la piulada, el Barça ha oficialitzat la seva intenció de denunciar el propietari del club andalús i membre de la família reial de Qatar davant el Comitè Antiviolència del Consell Superior d’Esports, així com traslladar la seva expressió al Comitè de Competició de la RFEF i al Departament d’Integritat de la Lliga.

 

Aquesta tarda, el mateix Abdullah Al Thani ha aclarit l’origen de les seves paraules. Amb una nova piulada, el qatarià de explicat que l’expressió “escòria” anava dirigida a la premsa catalana, no al país ni als seus ciutadans. I ho ha fet sense demanar perdó, sinó tot el contrari, exigint una rectificació als mitjans de comunicació de Catalunya.

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa