Món Esport
El Llevant no es rendeix i presenta un recurs al Comitè d’Apel·lació
  • CA
Cabaco i Coke celebren el primer gol del Llevant contra el Barça | MANUEL BRUQUE / EFE

Ja ho va avisar el president del Llevant, Quico Catalán, després de la desfeta del seu equip al Camp Nou: el club valencià arribarà fins al final per defensar els seus interessos. Després que la Jutgessa única de Competició de la Reial Federació Espanyola, Carmen Pérez, dictés sentència a favor del Barça i assegurés que “encara que s’hagués produït alineació indeguda, si les queixes no s’han presentat dins el termini referit el resultat del partit queda automàticament convalidat“, el Llevant ha deixat clar que no es rendirà.

 

L’entitat granota presentarà un recurs al Comitè d’Apel·lació de la Federació perquè estudiï el cas. “El Llevant UD SAD informa que, després de la resolució de la Jutgessa única de Competició en què no admet la denúncia d’alineació indeguda d’un jugador del Barça en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, presentarà un recurs al Comitè d’Apel·lació de la Federació perquè revisi el cas“, ha anunciat mitjançant un breu comunicat.

 

 

D’altra banda, el Barça, que ja sap que si ni el Comitè d’Apel·lació ni el TAD ho eviten s’haurà d’enfrontar al Sevilla per guanyar-se el bitllet per a les semifinals de la Copa, ha exterioritzat la seva reacció a la sentència de la jutgessa Carmen Pérez a través del seu portaveu Josep Vives: “Nosaltres creiem que tenim raó, que Chumi podia jugar lliurement aquell partit. Ho mantenim avui exactament igual. La jutgessa ha decidit que no hi havia lloc per a la reclamació i cal recordar que els terminis són indisponibles i indiscutibles. Tothom ha de respectar les normes jurídiques, encara que entenem que el Llevant defensi els seus interessos. Nosaltres no hi estem d’acord i hem actuat conforme amb la normativa vigent.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa