Món Esport
El juvenil del Barça acaricia els vuitens de final de la Youth League (0-2)
  • CA

Treballada victòria del juvenil del Barça contra l’Inter de Milà a la UEFA Youth League que permet els culers posar un peu i mig als vuitens de final. Els joves futbolistes blaugrana, que han estrenat la tercera samarreta culer de la temporada 2018/19 abans que el primer equip, ensenyen el camí als homes de Valverde, encara que han hagut de patir de valent per emportar-se els tres punts a Barcelona.

 

Peke, just abans del descans, ha premiat el domini del Barça durant la primera meitat i ha encarrilat el triomf visitant a les instal·lacions esportives nerazurri després de rematar una centrada de córner de Jandro. Pocs minuts abans, el futbolista de l’Inter Persyn s’havia estavellat contra el pal de la porteria del blaugrana Tenas, però no obstant això els catalans han estat superiors (i han tingut més ocasions) que els seus rivals.

 

A la represa, en canvi, el guió ha estat diferent: empentats per la necessitat d’igualar el marcador, els italians s’han apropat amb més perill que els culers. Entre Tenas i Guillem, que ha evitat un gol sota pals, han mantingut l’avantatge visitant. Nico, amb una jugada individual en el temps d’afegit, ha marcat el gol de la sentència i el Barça ha sumat tres punts que el consagren, amb 10, al capdavant del Grup B. El Tottenham, segon classificat, suma sis punts mentre que el PSV Eindhoven, el tercer, quatre, fet que provoca que els blaugrana només necessitin un empat contra els holandesos en la pròxima jornada per segellar el passi als vuitens de final.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa