Món Esport
El Barça vol la Supercopa a doble partit i a partir del 12 d’agost
  • CA

 

El Barça vol jugar la Supercopa d’Espanya a doble partit. És la proposta que farà el Barça a Luis Rubiales, nou president de la Federació Espanyola de futbol. El club blaugrana vol que la primera competició de l’any es disputi en dues tongades per motius esportius, ja que podrà comptar amb tots els seus jugadors internacionals, i també per l’aspecte econòmic.

La recaptació de la Supercopa va destinada a la caixa del club, ja que el partit de tornada no entra a l’abonament de temporada dels socis i és un ingrés important per l’entitat. És per aquests dos motius que el Barça proposarà jugar l’anada el dia 12 d’agost, refusant la data del 5 d’agost, ja que l’equip juga un dia abans a San Francisco contra el Milan.

El calendari del Sevilla és encara més arrabassat que el dels culers, ja que té fases prèvies de l’Europa League. Fonts de la cúpula blaugrana asseguren que es proposarà que el pròxim partit es jugui més endavant i fins i tot, si és necessari, demanarà l’ajornament de la primera jornada de Lliga (18 d’agost). 

El club traslladarà la seva petició a les reunions formals que mantindrà amb Sevilla i Federació però demà ja farà un primer contacte amb Luis Rubiales, nou president del futbol espanyol, a qui també li demanarà que el nou format de Copa sigui a partit únic fins als quarts de final i que acomiadi el president del Comité de Competició, Francisco Rubio, pels seus comentaris ofensius cap al poble de Catalunya.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa