Món Esport
El Barça retira pancartes en suport a Jordi Sánchez i Jordi Cuixart
  • CA

Els membres de seguretat del Palau Blaugrana han retirat dues pancartes gegants de suport als presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, minuts abans de la disputa del partit entre el Barça de bàsquet i el Zalguiris Kaunas, corresponent a l’Eurolliga. Precisament, eren les mateixes lones que les dues entitats sobiranistes, juntament amb la Plataforma ProSeleccions Catalanes, volien exhibir durant el partit de Lliga de Campions davant l’Olympiacos grec, al Camp Nou, i que van ser prohibides.

En aquesta ocasió, i segons ha explicat el mateix club, les pancartes presents en la zona del grup d’animació Sang Culé-Cor Català no havien estat notificades prèviament a l’entitat blaugrana, tal i com preveu la normativa. Fonts del Barça han explicat a El Món que, per tal de facilitar l’exhibició de pancartes, siguin del contingut que siguin (sempre respectuoses), els organitzadors les han de comunicar al club. Posteriorment, el Barça notifica aquesta exhibició als Mossos d’Esquadra i a la competició corresponent.

 

En senyal de protesta i visiblement indignat, el grup d’animació Sang Culé-Cor Català ha abandonat les instal·lacions del Palau Blaugrana.

 

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa