El Barça reprova i retira la confiança a Javier Tebas

El club català segueix indignat amb les declaracions del president de LaLiga i l'acta del Comitè de Competició sobre els incidents de València

El Barça ha fet públic, per segon dia consecutiu, la seva indignació per les reaccions del president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, i del Comitè de Competició de la mateixa lliga, que va acusar aquest dimecres els jugadors del Barça de fer teatre, en la sentència dels incidents produïts a Mestalla el dissabte passat.

Segons un comunicat difós als mitjans de comunicació, el Barça exigeix “que el Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) obri els procediments disciplinaris que corresponguin a Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), i als membres del Comitè de Competició de la RFEF, per les manifestacions i valoracions inadmissibles sobre el comportament dels jugadors del FC Barcelona quan van ser agredits durant el partit del dissabte passat, contra el València CF, a l’estadi de Mestalla”.

 

A més, el club català “fa una reprovació pública a Javier Tebas […] i li retira tota la seva confiança a partir d’aquest moment”.

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, s’ha mostrat indignat en declaracions realitzades a Barça TV, on ha criticat Tebas i el Comitè de Competició per les paraules pronunciades durant les darreres hores: “Les declaracions del senyor Tebas són molt irresponsables, impròpies d’un dirigent esportiu. Han de ser revisades. Abans de parlar s’ha de pensar, i pensar abans de parlar és molt important, perquè s’ha d’aportar tranquil·litat al món del futbol. El Barça ha d’actuar en conseqüència, defensar els nostres interessos i als nostres jugadors”.

Nou comentari