Món Esport
El Barça reprova i retira la confiança a Javier Tebas
  • CA

El Barça ha fet públic, per segon dia consecutiu, la seva indignació per les reaccions del president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, i del Comitè de Competició de la mateixa lliga, que va acusar aquest dimecres els jugadors del Barça de fer teatre, en la sentència dels incidents produïts a Mestalla el dissabte passat.

Segons un comunicat difós als mitjans de comunicació, el Barça exigeix “que el Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) obri els procediments disciplinaris que corresponguin a Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), i als membres del Comitè de Competició de la RFEF, per les manifestacions i valoracions inadmissibles sobre el comportament dels jugadors del FC Barcelona quan van ser agredits durant el partit del dissabte passat, contra el València CF, a l’estadi de Mestalla”.

 

A més, el club català “fa una reprovació pública a Javier Tebas […] i li retira tota la seva confiança a partir d’aquest moment”.

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, s’ha mostrat indignat en declaracions realitzades a Barça TV, on ha criticat Tebas i el Comitè de Competició per les paraules pronunciades durant les darreres hores: “Les declaracions del senyor Tebas són molt irresponsables, impròpies d’un dirigent esportiu. Han de ser revisades. Abans de parlar s’ha de pensar, i pensar abans de parlar és molt important, perquè s’ha d’aportar tranquil·litat al món del futbol. El Barça ha d’actuar en conseqüència, defensar els nostres interessos i als nostres jugadors”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa