Món Esport
El Barça reconeix el contracte amb Ohanessian, però el desvincula de l’Operació Rimet
  • CA

El Barça ha admès a El Món, aquest dimarts a la nit, haver contractat el suposat testaferro de Sandro Rosell detingut en l’Operació Rimet, Shahe Ohanessian, el passat mes de març, tal i com ha avançat el programa ‘Què t’hi Jugues?’ de la Cadena SER. Això sí, el club especifica que, un cop detingut i posat en llibertat, va acordar amb l’empresari libanès la rescissió del contracte segellat amb la seva empresa i assegura que va pagar-li únicament la feina de tres mesos, no els 180.000 euros pactats en la signatura del document i que equivalien a la tasca de dos anys.

Segons expliquen a aquest diari fonts oficials del club, a Ohanessian “se li va fer un contracte de proveïdor perquè domina el mercat africà, però sense estar en nòmina”. I n’expliquen el procés un cop destapada l’Operació Rimet que manté Sandro Rosell a la presó: “En el moment que va saltar el tema de Rosell, el club ‘ipso facto’ va posar-s’hi en contacte i li va dir que s’havia de rescindir el contracte. Ho va entendre i no hi va posar cap mena de pega.”

 

Pel què fa la feina d’Ohanessian, el Barça explica que, a banda de cobrar “únicament pels tres mesos de relació”, no va arribar a tancar cap acord, tot i haver iniciat contactes. “Va intentar signar algun patrocini, però no en va aconseguir cap. No hi ha cap operació tancada amb aquest senyor, tot i que va començar a fer contactes”, admeten.

D’altra banda, des del mateix club també asseguren “desconèixer el paper que Ohanessian hagués pogut jugar en la suposada venda simulada de Bonus Sports Marketing”. A més, manifesten que Rosell no els va especificar el comprador: “A la junta va dir que s’havia venut l’empresa. No va dir a qui i tampoc se li va preguntar.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa