El Barça reconeix el contracte amb Ohanessian, però el desvincula de l’Operació Rimet

El club admet la contractació de l'empresa del soci de Rosell, però ho argumenta posant de manifest els seus coneixements i contactes a l'Àfrica

El Barça ha admès a El Món, aquest dimarts a la nit, haver contractat el suposat testaferro de Sandro Rosell detingut en l’Operació Rimet, Shahe Ohanessian, el passat mes de març, tal i com ha avançat el programa ‘Què t’hi Jugues?’ de la Cadena SER. Això sí, el club especifica que, un cop detingut i posat en llibertat, va acordar amb l’empresari libanès la rescissió del contracte segellat amb la seva empresa i assegura que va pagar-li únicament la feina de tres mesos, no els 180.000 euros pactats en la signatura del document i que equivalien a la tasca de dos anys.

Segons expliquen a aquest diari fonts oficials del club, a Ohanessian “se li va fer un contracte de proveïdor perquè domina el mercat africà, però sense estar en nòmina”. I n’expliquen el procés un cop destapada l’Operació Rimet que manté Sandro Rosell a la presó: “En el moment que va saltar el tema de Rosell, el club ‘ipso facto’ va posar-s’hi en contacte i li va dir que s’havia de rescindir el contracte. Ho va entendre i no hi va posar cap mena de pega.”

 

Pel què fa la feina d’Ohanessian, el Barça explica que, a banda de cobrar “únicament pels tres mesos de relació”, no va arribar a tancar cap acord, tot i haver iniciat contactes. “Va intentar signar algun patrocini, però no en va aconseguir cap. No hi ha cap operació tancada amb aquest senyor, tot i que va començar a fer contactes”, admeten.

D’altra banda, des del mateix club també asseguren “desconèixer el paper que Ohanessian hagués pogut jugar en la suposada venda simulada de Bonus Sports Marketing”. A més, manifesten que Rosell no els va especificar el comprador: “A la junta va dir que s’havia venut l’empresa. No va dir a qui i tampoc se li va preguntar.”

Nou comentari