Món Esport
El Barça pensa que el desplaçament de Torra de la cadira presidencial ha estat una “coincidència desafortunada” pel canvi de protocol
  • CA

El Barça admet que el canvi de protocol ha estat en un moment “desafortunat” perquè s’ha visualitzat, justament, amb la primera assistència a la llotja del president Torra. Diumenge passat, Quim Torra va debutar a l’estadi blaugrana, però es va asseure en una localitat annexa a Josep Maria Bartomeu, el president del Barça i qui va ocupar la cadira d’honor. Anteriorment, els presidents Tarradellas, Pujol, Maragall, Montilla, Mas i Puigdemont havien ocupat la millor butaca de la llotja en les seves presències al camp.

D’altres fonts consultades per El Món, el canvi, afirmen que el canvi es va deure a una decisió d’última hora del mateix Bartomeu. Segons aquest relat, el president del Barça hauria pres la determinació aproximadament dues hores abans de l’enfrontament entre l’equip blaugrana i la Reial Societat, en el partit que va servir per acomiadar el capità Andrés Iniesta i per tancar la temporada, amb l’entrega del títol de Lliga de mans del nou president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales.

 

Aquest dimecres, el president del Barça va assegurar, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que el Molt Honorable President es va asseure en una localitat annexa degut a una modificació prèvia del protocol. “Fa mesos vam canviar el protocol de la llotja i el president del Barça presideix els partits del Camp Nou”, va expressar Bartomeu. “Això no és veritat”, explica una font del club a aquest diari. “El protocol no s’ha modificat, la decisió correspon al president i es va prendre dues hores abans del partit”, manifesta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa