Món Esport
El Barça obrirà una acadèmia de futbol a Nova York
  • CA
Votació dels socis sobre l'acord per engegar la NY Academy.
Votació dels socis sobre l’acord per engegar la NY Academy. | FCB

Els socis compromissaris del Barça han aprovat, aquest dissabte, l’obertura d’una nova acadèmia de futbol a Nova York. Un projecte que es durà a terme a Long Island, una illa de 2,87 milions d’habitants i amb unes àmplies possibilitats a nivell d’evolució esportiva, tal i com ha explicat el CEO del club, Òscar Grau. El director general executiu ha explicat que l’acadèmia, que finalitzarà la seva construcció el setembre del 2019, comptarà amb més de 2.000 nens i nenes que seran formats pels entrenadors del club, “que hi aniran a viure”, i sota la metodologia i filosofia del Barça.

Segons ha explicat Grau, el Barça no hi invertirà ni un euro. L’acadèmia estarà participada al 50% amb l’empresa Prospect Sports Partners, que ho pagarà tot, i el club blaugrana n’obtindrà el 50% dels beneficis. Un negoci rodó. Deu camps de gespa i l’objectiu que els equips disputin les lligues regionals dels Estats Units. “Competiran amb la samarreta del Barça”, ha dit el CEO de l’entitat.

 

D’altra banda, el Barça i Prospect Sports Partners tindran l’opció d’ampliar les possibilitats de finançament amb la incorporació de nous serveis dins les mateixes instal·lacions. Tal i com ha explicat Òscar Grau, “hi haurà l’oportunitat de posar botigues i altres serveis per generar recursos”.

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa