Món Esport
El Barça i Catalunya ploren la mort d’Agustí Montal
  • CA

Dia molt trist pel barcelonisme. Agustí Montal i Costa, president del club entre els anys 1969 i 1977, ha mort aquest dimecres a l’edat de 82 anys. El Barça, en un comunicat enviat als mitjans de comunicació i difós a través de les xarxes socials, s’uneix al dol de la família i els amics de l’expresident, home clau per a la recuperació dels símbols identitaris de l’entitat blaugrana.

En el comunicat, el club “expressa el seu dolor per la mort d’Agustí Montal i Costa (1934-2017), president del FC Barcelona entre els anys 1969 i 1977, que ens ha deixat avui dimecres als 82 anys” i transmet “el seu més sentit condol a la seva família, amb qui comparteix aquests moments de dolor, juntament amb els socis, aficionats del Club i el món del futbol. Descansi en pau”.

 

Comunicat del FC Barcelona. | FCB

A més, el club ha fet un minut de silenci en l’acte programat per aquest dimecres a l’Auditori 1899 per presentar el projecte Barça Innovation Hub, ideat per l’àrea de Coneixement, amb el president Josep Maria Bartomeu al capdavant.

El mateix president també ha volgut sumar-se al condol i ha publicat una piulada al seu compte personal de Twitter.

 

 

 

 

El Barça Lassa de bàsquet ha dedicat, abans de l’entrenament matinal, un emotiu minut de silenci en memòria del president Agustí Montal i Costa.

 

 

 

L’expresident de la Generalitat entre el 2010 i el 2016, Artur Mas, s’ha afegit al dol amb un comunicat públic, en el qual lamenta “moltíssim i de tot cor la mort d’Agustí Montal. Es feia estimar. Era una persona excel·lent des del punt de vista humà que estimava profundament el Barça i també el país, s’identificava molt amb Catalunya. És una pèrdua gran des d’una dimensió esportiva, futbolística i de país. Agustí Montal ha tingut una gran trajectòria deixant grans petjades per tots els camins on ha passat”.

 

Joan Laporta també ha publicat un missatge a les seves xarxes socials, com Twitter, en el qual recorda la figura de Montal.

 

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa