Món Esport
El Barça fitxarà Lenglet, segons ‘Mundo Deportivo’
  • CA

El Barça 2018-19 es comença a definir. Després d’assegurar-se la incorporació del migcampista brasiler Arthur Melo per al mes de gener del 2019, un cop finalitzi la Copa Libertadores d’Amèrica, ara el club blaugrana sembla perfilar una defensa tocada per les lesions de Thomas Vermaelen i per la manca d’adaptació del colombià Yerry Mina. Segons explica Mundo Deportivo aquest dimecres, el Barça ha arribat a un acord amb el central francès Clément Lenglet, actualment al Sevilla, per qui pagarà els 35 milions d’euros.

L’entitat barcelonista abonarà la clàusula de rescissió pactada pel jugador amb el club andalús i s’endurà un dels centrals més prometedors del continent europeu, un futbolista que va arribar al Ramón Sánchez Pizjuán l’estiu del 2017 procedent del Nancy, equip en el qual es va formar com a professional. Segons explica el rotatiu esportiu, el francès fitxarà pel Barça independentment de la decisió del seu compatriota Samuel Umtiti.

 

Lenglet, de només 22 anys, ja ha disputat quatre temporades al més alt nivell, des del seu debut amb el Nancy el 27 de setembre del 2013 amb només 18 anys a la seva esquena. Pocs mesos després d’aquell compromís oficial, davant l’Arlès-Avignon, Lenglet ja es va establir com a titular indiscutible a l’eix de la defensa del conjunt blanc-i-vermell.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa