Món Esport
El Barça fitxa Malcom per 41 milions
  • CA
Malcom, davant les oficines del Camp Nou
Malcom, davant les oficines del Camp Nou | FC BARCELONA

 

El Barça ha fet oficial el tercer fitxatge d’aquest estiu, l’extrem brasiler esquerrà de 21 anys Malcom, per qui pagarà al Girondins Bordeus 41 milions d’euros més un en variables. El jugador arribarà aquest dimarts a Barcelona per firmar per cinc temporades després que el Barça li pispés a última hora al Roma, que ja el tenia lligat i pendent de volar a la capital italiana per passar la revisió mèdica. Aquest dimecres passarà les proves mèdiques, i posteriorment s’unirà a la gira dels blaugranes pels Estats Units. La seva arribada respon al desig del club d’aportar més gol a la plantilla del tècnic Ernesto Valverde. Willian, per car, va quedar descartat. Malcom va ser una de les revelacions de la passada Ligue 1. “Sento una sensació única. Estic realitzant un somni, vaig al millor club del món. Espero donar moltes alegries a aquesta afició”, ha explicat Malcom als mitjans del club blaugrana. 

 

Malcom ja és jugador del Barça | FC BARCELONA

 

La carrera de Malcom Filipe Silva de Oliveira, d’aquesta forma, ha canviat de forma radical en tot just una setmana. El seu futur ha passat per quatre clubs en qüestió de sis dies. Malcom estava realitzant la pretemporada amb el conjunt francès de forma individualitzada, ja que no estava participant en els últims amistosos del Girondins. En el primer, contra el Mouloudia Club d’Alger, va arrencar des de la banqueta, i va disputar tota la segona part. Però ni contra l’Ajaccio, el Saint-Etienne ni l’Union Berlin va estar amb els seus companys. 

 

 

I és que, tot just fa una setmana, el 18 de juliol, estava negociant el seu traspàs a l’Everton per cinc cursos, a canvi d’uns 30 milions d’euros. La seva situació, però, va donar un nou gir de guió l’endemà, el dia 19, quan el Liverpool va pagar al Roma 75 milions per el porter brasiler Alisson Becker. Una operació paral·lela que, però, va repercutir, i de quina manera, en Malcom. El moviment del Liverpool va perjudicar l’Everton, ja que va permetre que el Roma disposés de diners frescos per anar a per Malcom. El club italià va oferir uns 35 milions i un projecte més ambiciós que va convèncer l’extrem per decidir canviar el club de Liverpool per la capital italiana. 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa