Món Esport
El Barça fitxa Emerson, lateral dret brasiler
  • CA
Emerson, durant un entrenament amb la selecció brasilera sub-20. | @EMERSON_ROYAL

El Barça ha anunciat un nou fitxatge: Emerson Aparecido Leite de Souza Junior, ‘Emerson‘ (Sao Paulo, 1999). El conjunt blaugrana ha arribat a un acord amb l’Atlético Mineiro, el seu club de procedència, pel traspàs del lateral dret brasiler de 20 anys. El cos de l’operació serà de 12 milions d’euros i el futbolista signarà contracte fins al juny del 2024, és a dir, per a les pròximes cinc temporades.

 

 

D’altra banda, s’han confirmat les informacions dels mitjans de comunicació esportius catalans i, durant el mes de febrer, quan acabi el Campionat Sud-americà sub-20 que Emerson està disputant amb la selecció del Brasil, el lateral dret s’incorporarà a la disciplina del Reial Betis en qualitat de cedit. Així, el defensa viurà la seva primera experiència a Europa (i Espanya) al Benito Villamarín, on podrà agafar minuts de rodatge i competició de la mà d’un tècnic especialitat en el joc de posició, Quique Setién. El Barça, però, no tindrà res a veure en aquesta operació com inicialment s’havia assenyalat.

 

 

Emerson s’afegirà a la llista de brasilers del Barça, formada per Coutinho, Arthur i Rafinha. L’encara futbolista de l’Atlético Mineiro és profund en atac, però treballador en defensa. La potència i l’eficàcia en la passada són les principals virtuts que posseeix, així com el xut de llarga distància. El temps dirà si el seu fitxatge es pot equiparar amb el de Dani Alves, amb qui se’l compara força, o, per contra, amb el de Douglas, que va passar pel Camp Nou amb més pena que glòria.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa