El Barça femení també haurà de remuntar contra el PSG (1-3)

L’ambient del Miniestadi ha estat òptim. Les banderetes amb l’escut del Barça no han parat d’onejar en cap moment, com tampoc han cessat els càntics de suport a les jugadores blaugrana. La xifra d’assistents a l’estadi en un partit de futbol femení ha batut un nou rècord, 10.352, deixant enrere els 8.369 en els quarts de final de l’any passat. Tot i així, el Barça no ha aconseguit encarar les semifinals de la Lliga de Campions (0-3) contra un PSG fort i persistent. Les culers han viscut un partit de desgast, sobretot al primer temps, que ha estat eclipsat pels gols de Delie, Cristiane i Cruz.

El Barça gairebé no s’ha acostat a la porteria del PSG durant la primera part. El físic i la tècnica de les franceses ha dominat el joc i ha portat de corcoll a les blaugrana. El primer xut, invalidat per fora de joc, ha estat de Marta Torrejón. Però, un minut després, les parisenques han trobat l’ocasió que estaven buscant des de feia estona. El primer xut de Marie-Laure Delie després d’un bon gir, ha fet avançar el PSG al marcador.  Les jugadores culers, malgrat estar ben col·locades, no han aconseguit finalitzar cap contraatac ni crear jugades de perill. Cristiane ha tornat a amenaçar la porteria de Sandra Paños després d’una bona centrada i, finalment, ha aconseguit marcar el segon gol amb una potent rematada de cap. Abans del descans les franceses encara han tingut dues oportunitats per agafar més avantatge davant d’un Barça que no ha sabut capgirar la situació.

Al segon temps el tècnic blaugrana Xavi Llorens ha donat entrada a Olga Garcia per Mariona Caldentey. Però tampoc ha començat gaire bé per les culers. Al minut 52 el xut ben col·locat de Shirley Cruz ha fet sumar la tercera diana al PSG, que ha mantingut la mateixa intensitat que els primers 45 minuts. L’oportunitat més clara pel Barça ha arribat poc després, amb una bona arribada de Marta Torrejón, qui ha centrat deixant el xut a Vicky Losada, que ha acabat a les mans de la portera Kiedrzynek. Amb aquest resultat tant perjudicial pel Barça, l’ambient al Mini s’ha anat refredant, mentre les blaugrana han seguit aguantant sense provar sort i les franceses –amb la incorporació de Vero Boquete– han abaixat les revolucions. Els espectadors s’han tornat a aixecar de la cadira amb l’únic gol blaugrana, obra de la ràpida Bàrbara Latorre. És complicat seguir somiant amb la final de Cardiff, però encara queden els 90 minuts a París que es disputaran el proper dissabte 29 d’abril.